Obaku

voor elk moment

De Japanse naam Obaku betekent harmonie. Toch komt dit merk voort uit een conflict. Obaku is een jong merk, dat nog geen 10 jaar bestaat. Het is een afsplitsing van het Deense horlogemerk Skagen, dat groot is gemaakt door twee Deense ontwerpers.

Het conflict ontstond doordat de directie geld wilde verdienen, maar Lau Ruge en Christian Mikkelsen kozen voor kwaliteit. Dit was het begin van harmonieus horlogemerk Obaku. Met horloges voor iedere dag, gemaakt van schitterende materialen. Die dragen als een waar sieraad.

Voor elk moment een Obaku

Het Obaku horloge is er voor elke gelegenheid. U kunt altijd een horloge vinden dat harmonieert met uw kleding en uw stemming. Dames kiezen voor dit merk als tweede horloge. Want elk moment is een Obakumoment.

De kleurstelling van het Obakuhorloge is spannend en verrast. Voor heren is blauw het nieuwe zwart. De nieuwe collectie herenhorloges bevat een horloge met blauwe wijzerplaat in de stalen kast. Dit horloge is zeer succesvol.

Voor dames zijn een goudkleurig en een zilverkleurig horloge basisaccessoires. Ook zeer succesvol is de Obaku van bruinkleurig metaal, zeker in combinatie met ros├ęgoud.

Chique uitstraling van Obaku horloges

Het Obaku horloge is er voor man en vrouw. Het ontwerp heeft de uitstraling van een duur horloge en bij ons in de winkel is de gunstige prijs altijd een aangename verrassing. Waardoor mensen snel beslissen voor deze chique uitstraling. En voor meerdere Obakumomenten.

Christian Mikkelsen zegt dat elk horloge een verhaal vertelt. Het horloge beschrijft welk type persoon je bent en geeft aan dat de tijd voorbij gaat, hier en nu.

Voor elke gelegenheid is er een Obaku. Dit prettige Deense kwaliteitshorloge is zeer populair bij dames, omdat het uitstekend combineert met kleding. Ook heren kiezen voor stijlvol blauw met Obaku. Een eigentijds horloge voor iedereen die bij de tijd is. Kom kijken in onze winkel in Delft. Of kijk voor de gehele collectie op: www.obaku.com