Boccia

eigentijds titanium

Boccia is verrassend genoeg een Duits horlogemerk. Je spreekt Boccia uit op zijn Italiaans; het is een balspel, zoals het Franse jeu de boules. Boccia heeft twee grote onderdelen: sieraden en horloges.

De complete collectie sieraden en horloges van Boccia zijn gemaakt van titanium. Titanium heeft een aantal prettige eigenschappen: het is heel licht, sterker dan staal en anti-allergisch. Dat betekent dat iedereen deze horloges kan dragen. Ook met een nikkelallergie. Want titanium bevat niets anders dan titanium.

Eigentijds, dynamisch en jong: perfect Boccia

Designers als Jeff Miller uit New York, Michael Qvortrup uit Kopenhagen en Minuca S. Casadevall uit Barcelona geven de Boccia-collectie een internationale uitstraling. De collectie is eigentijds, dynamisch en jong. De kwaliteit komt – behalve in het gebruik van uitzonderlijke grondstoffen – tot uiting in de perfecte afwerking.

Boccia is specialist in het bewerken van het moeilijke materiaal titanium. Dit lichte materiaal komt veel voor op aarde, maar de winning is gecompliceerd en kostbaar. Titaan gaat heel makkelijk chemische verbindingen aan met andere elementen. Met moeite maakt het metaal zich los uit steen, zand en leem. En wist u dat titanium ook in satellieten zit?

Opvallende glanzende details op een mat horloge

Bent u in het bezit van titanium sieraden? Dan is een Boccia dameshorloge een slimme keuze. Mooi aan Boccia horloges zijn de opvallende glanzende details. Van zichzelf is titanium mat, maar Boccia heeft de juiste technieken in huis om te polijsten. Ook een Boccia bicolor horloge maakt u matching. Bijvoorbeeld titanium met mat of glanzend goud.

De hele mannenlijn bestaat uit prachtige platte horloges die robuust zijn en supersterk. Deze horloges kunnen tegen een stootje en zijn er voor elke dag. Dat ziet u direct aan het uiterlijk. Indien gewenst heeft uw Boccia de juiste uitbreiding, zoals de datum of een chronograaf.

De juiste uitstraling met Rolls Boccia horloges

Boccia’s nieuwste serie Royce komt van Rolls Royce. Het gaat dan ook om de Rolls Royces onder de horloges: horloges van titanium met horlogeglas van saffier. Het hardste glas dat er is. Deze Royce is een oersterk horloge. Met de juiste uitstraling voor de echte man.

Het Boccia horloge heeft een strakke uitstraling. Als accessoire past een Boccia horloge uitstekend bij titanium sieraden. Voor als u houdt van strak en robuust, met de juiste details. Kom kijken in onze winkel in Delft. Of kijk voor de gehele Boccia collectie op: www.bocciatitanium.com

 • boccia-1-300x167-44ce4eaaa5f4adc69543073fea3216fe

  Boccia chronograaf

  Dit Boccia chronograaf horloge heeft een mooie sportieve uitstraling. Door zijn gewicht en duurzaamheid een comfortabel horloge waar u lang plezier van kunt hebben. Het kleine broertje heeft geen chronograaf waardoor de uitstraling wat rustiger is.

 • boccia-2-300x329-ec39a3f67957a2738d464707a6dbbb13

  Boccia zwarte modellen

  Alle Boccia horloges zijn gemaakt van titanium. Dit metaal is zeer licht en sterk, bovendien is het heel mooi zwart te kleuren. Deze zwarte titanium laag is zeer krasbestendig.

 • boccia-3-300x300-e6a7525ae22d96a65c44dbfdc882b6dd

  Boccia dameshorloge

  Dit Boccia-model met witte wijzerplaat heeft een centrale secondewijzer en een rustige uitstraling. Prijzen vanaf 49 tot 169 euro.