Braun

strakke stijl

Een ontwerp van Braun is simplistisch, sterk gelijnd en afgerond. Een echte Braun is direct herkenbaar in de strakke stijl. Die we kennen van scheerapparaten. Maar vergeet de wekkers en horloges niet! De simplistische stijl van Braun is zelfs overgenomen door Apple.

Braun staat aan de basis van de iPod. Hoofdontwerper Dieter Rams van Braun ontwierp in de jaren ’70 een rekenmachine met afgeronde hoekjes. Deze rekenmachine ziet eruit als een iPod, wat komt doordat Jobs zijn ontwerpen heeft gebruikt. Steve Jobs was groot fan van ontwerper Rams.

Icoon Rams ontwerpt met simplistische stijl

Rams was zijn tijd ver vooruit. In de jaren 50-70 maakte Braun audio-apparatuur en aanstekers. En we kennen de scheerapparaten en tandenborstels. Alles in die mooie simplistische vormgeving, waar tegenwoordig op veilingen veel geld voor wordt betaald. Hier ziet u een aantal fraaie ontwerpen.

Dieter Rams is een icoon. Voor mensen die hem kennen van zijn vroegere ontwerpen, zoals zijn strak gelijnde platenspeler. Voor industrieel ontwerpers of studenten industrieel ontwerp. Tijdloos.

Wakker met tijdloze wekkers

Naast horloges staat Braun bekend om zijn uitstekende wekkers en klokken. Deze stoere wekkers gaan 20 jaar mee. Dat betekent dat u uiteindelijk veel minder betaalt dan voor een grote hoeveelheid wekkers van lage kwaliteit.

Braun maakt tijdloze stoere wekkers die altijd mooi blijven. Bijzondere is het digitale model BNC016 dat constant licht geeft. Door zijn strakke ontwerp is deze ook als bureauklok of tafelklok te gebruiken.

Voor de pols van de moderne mens heeft Braun een strak nieuw model horloge, de BNC0171. Van slijtvast, keramisch materiaal. Bijzonder is dat dit materiaal mat gemaakt is in plaats van glanzend. Dit horloge is onkrasbaar en heeft een superstrakke uitstraling.

Braun is er voor de stijlvolle mens. U kunt kiezen voor een strak model, een wekker of keramisch horloge. Voor iedereen met gevoel voor souplesse. Kom kijken in onze winkel in Delft. Of kijk voor de gehele collectie op de website van Braun

 • braun-1b-300x429-a73cada73676b51f6c44a1f658e54c37

  Braun Prestige Digital

  Futuristisch of tijdloos? Met dit horloge om de pols maakt u een statement. Kom passen en laat u verrassen.

 • braun-2b-300x408-1e1305093445ca1db4632be33ce336ca

  Braun Sports Chronograaf

  Een mooi en licht Braun horloge om prettig mee te sporten en uw vrije tijd mee door te brengen.

 • braun-3b-300x441-2ac6d1980f9b27364b0387c9ff0b26dc

  Braun Classic Chronograph

  Braun horloge zoals een Braun horloge moet zijn; strak, duidelijk, zonder franjes. Super mooi.