reparaties van horloges

Heeft u een oude Rolex van uw vader, een mooi gouden polshorloge van uw opa, een eigen horloge? Bij van Loenen zijn we specialist in de reparatie van horloges. De reparatieruimte bevindt zich in het souterrain van ons historische winkelpand. Al sinds 1842 is van Loenen een sterk merk in Delft.

Tjan van Loenen is de derde generatie van Loenen. Voor Tjan in 1998 het bedrijf helemaal overnam, werkte hij 14 jaar samen met zijn vader Gert. Grootvader Willem was de eerste klokkenmaker. Kennis van reparaties van horloges en klokken is vakkundig overgedragen door deze mannen. Ook volgde Tjan een opleiding tot Rijksgediplomeerd uurwerkmaker.

Reparaties van elk type horloge

Bezit u een prachtig antiek horloge van uw voorouders? Of een fijn horloge met emotionele waarde? Breng ons het horloge en wij maken een prijsopgave, zodat u zelf kunt beslissen. Vanzelfsprekend geven wij advies en indien gewenst een waardebepaling. Kermishorloges repareren wij niet, maar verder repareren wij elk horloge vakkundig.

U krijgt garantie op al onze reparaties van horloges

Bij ons krijgt u het beste advies. Soms kunt u een uurwerk het beste helemaal laten vervangen. Soms is vervanging goedkoper dan reparatie van een horloge. En natuurlijk krijgt u garantie op het nieuwe uurwerk. Zo heeft u weer lange tijd plezier van uw horloge. En gaan we uw horloge repareren, dan hebben wij voor dit precisiewerk de juiste apparatuur staan in onze reparatieruimte.

Tjan van Loenen heeft zeer veel kennis en ervaring in huis. Met zijn team zorgt hij voor een vakkundige reparatie, zodat uw horloge weer jarenlang loopt als een klok. Kom langs in ons sfeervolle pand in Delft.