Mondaine

klassieke stationsstijl

Mondaine is het officiƫle merk van de Zwitserse spoorwegen. Al 20 jaar is de wijzerplaat het gezicht van het merk Mondaine. De hele collectie is gebouwd rond deze wijzerplaat. Toch zijn er veel verschillende modellen met net een andere twist. U kiest het gezicht dat bij u past.

Bent u op zoek naar een heel duidelijk horloge? Gewoon omdat u daar van houdt of om ook zonder bril de tijd te kunnen zien? In klassieke stationsstijl met heldere wijzerplaat? Zonder digitaal te gaan? Dan kiest u voor Mondaine.

Binnen een halve seconde laat de tijd zich lezen

Zelfs vanuit een langsrazende trein is deze klok uitstekend af te lezen. Rijdt uw trein door, dan bent u toch bij de tijd. Met deze wijzerplaat die zeer helder is van ontwerp. Binnen een halve seconde laat de tijd zich lezen.

De wijzerplaat is exact die van de stationsklok in Zwitserland, de meest duidelijke wijzerplaat in horlogeland. Langs de wijzerplaat loopt een rode secondewijzer. De kleur rood door het rode spiegelei van conducteurs, waarmee ze de trein tot stoppen manen. Een zeer goed verkopend horloge.

Mondaine Stop2go wacht twee seconden

Weet u het nog? De wijzer stopt bovenin en wacht twee seconden voor hij verspringt naar de volgende minuut. Hij maakt een klein klikje bij het verspringen. En loopt verder. Speciaal model Stop2go is net als toen.

Mondaine Helvetica: elegant en verfijnd design

Mondaine maakt ook de Helvetica, een speciaal designmodel. De Helvetica is echt een andere Mondaine: eleganter, verfijnder, strakker. Een ode aan het klassieke lettertype Helvetica. Ook de wandklokken van Mondaine zijn zeer populair. Al sinds tijden.

Kiest u gericht voor een Zwitsers gezicht? Met duidelijke stationswijzerplaat en rode wijzer, 2 seconden stilte voor de klik of elegant design van Helvetica. Voor iedereen met een heldere blik op de tijd. Kom kijken in onze winkel in Delft of kijk voor de gehele collectie op www.mondaine.com

 • mondaine-2-300x217-df4e28ff49b449844a3c6c0c74532022

  Mondaine dames staal

  Dit Mondaine horloge wordt geleverd met 2 banden. Een stalen milanese band en een zwarte leren band die dmv een simpele handeling door uzelf, gemakkelijk te verwisselen zijn.

 • mondaine-1-300x251-c1762cdf2cb1e7b4e258da9c7f97af6d

  Mondaine Evo met alarm

  Dit afgebeelde EVO-model heeft een extra wijzer en een tweede knop. Hiermee is het alarm in te stellen. Ook makkelijk bij parkeren.

 • mondaine-3-300x456-dc0c7a565b72922f611ad2b4ea9c6a80

  Mondaine Chronograph

  Dit Mondaine horloge heeft iets extra`s; De zwarte wijzerplaat maakt hem al sportiever, de stopwatchfunctie nog meer.