Victorinox

avontuurlijke overwinnaar

Sterk merk Victorinox kent u vast van de rode zakmessen, waar iedereen graag mee gezien wordt. Naast zakmessen maakt Victorinox horloges. Van dezelfde Zwitserse kwaliteit. Net als de zakmessen hebben horloges slimme toevoegingen, zoals een zaklamp.

Het topmodel van Victorinox is het in 2015 geïntroduceerde I.N.O.X model. I.N.O.X. is topkwaliteit: I.N.O.X. is inoxidable is roestvrij. Met dit robuuste ontwerp om uw pols kunt u gezien worden. De I.N.O.X. is er met vele kleuren bandjes of in staal. Altijd herkenbaar door het wapen op de wijzerplaat en het strakke ontwerp van de stalen kast.

Overwinnaar met Zwitserse kwaliteit

Victorinox straalt de Zwitserse overwinning uit. Met het sportieve strakke uiterlijk staat Victorinox stevig in haar schoenen. En door de prijs - die laag ligt - overwint zij andere Zwitserse kwaliteitshorloges.

130e verjaardag Victorinox

Het Victorinox horloge kan zelfs een tank aan. Opmerkelijk sterk. Waar een kwaliteitshorloge standaard 70 testen krijgt, bestaat Victorinox 130 jaar. Het merk kiest nu voor 130 testen inclusief de tanktest!

Nog een overwinning. Een helikopter in de bergen redt een verdwaalde en ontredderde man. Tussen de helikopter en de man hangt natuurlijk een touw. Maar wat hangt daartussenin? Een horloge, een Victorinox. Dit horloge blijft hangen en doorstaat alle schokken.

.

Speciaal model Victorinox Night Vision

Net als het rode zakmes heeft het Night Vision horloge een slimme toevoeging. Night Vision heeft een extra zaklamp. Het is bijna ongelooflijk, maar de zaklamp is een geweldige zaklamp. Als u het knopje indrukt, heeft u een heldere lantaarn. Die schijnt vanaf 12 uur.

Een Victorinox is avontuurlijk, voor mensen die stevig in hun schoenen staan. Past het Zwitserse kwaliteitshorloge helemaal bij u? Kom kijken voor een eigentijds ontwerp in onze winkel in Delft. Bijtijds. Of kijk voor de gehele collectie op de website van Victorinox