Seiko

Seiko is het grootste horlogemerk ter wereld met wereldwijd de meeste verkochte horloges. Dit zeer innovatieve Japanse merk gebruikt de nieuwste technieken. Van GPS tot Solar tot de eerste message watch. Voor we konden sms-en met de mobiel, had Seiko al een horloge dat berichten kon versturen.

Van New York tot Sydney. Met dit horloge weet u in welke tijdzone op aarde u zich bevindt. Vliegt u van het ene gebied naar het andere, dan past dit horloge zich vanzelf aan. U hoeft tijdelijk nergens aan te denken. Met Seiko bent u al 5 jaar in elke tijdzone automatisch bij de tijd.

Seiko horloges: zekerheid & innovatie

Seiko horloges zijn zeer betrouwbaar. Dit robuuste horloge koopt u voor elke dag: zonder problemen draagt u iedere dag uw Seiko. Seiko beschermt haar innovaties met zekerheid en legt ze vast in patenten. Bij het laatste horloge waren dit zo’n 70 patenten.

Al sinds 1881 succesvol. Naast moderne quartz-horloges kunt u bij Seiko nog steeds kiezen voor een automatisch horloge. Geworteld in succesvolle traditie. Net als FC Barcelona, waarvan Seiko sponsor is. De meest succesvolle voetbalploeg ter wereld.

Once you go Seiko…

‘Als ie er nou eens mee zou stoppen, zou ik wel een nieuwe kopen. Maar hij blijft het maar doen. Hoe kunnen jullie nou nog geld verdienen?’ zeggen klanten weleens in de winkel. Zelfs na 35 jaar komen ze terug voor een nieuwe Seiko. Als iemand eenmaal een Seiko koopt, kiest hij altijd opnieuw voor Seiko.

Seiko is een van de meest innovatieve horlogemerken. Met steeds nieuwe modellen in de collectie. De Seiko Kinetic is misschien wel de bekendste. Of de Seiko GPS Solar met het gemak van automatisch de juiste tijdaanwijzing op welke plek op aarde dan ook. Bezoek onze winkel in Delft. Of kijk voor de hele Seiko collectie op www.seiko.nl

ad-sfeer-seiko-300x225-69641846fa20c47e5ca9f12b63fc0d5a

Seiko Kinetic Moonphase